Meester Penseel

Coronaprotocol voor lessen en sessies bij Meester Penseel

Bepalend is dat zoveel mogelijk deelnemers zijn gevaccineerd (QR-code). Ben je dat niet, dan zul je vóór IEDERE lesavond een geldige negatieve test moeten overleggen. Dat is nu de regel en feit is nu eenmaal dat het merendeel van de deelnemers bij Meester Penseel al wat ouder is.

Bij de activiteiten van Meester Penseel gebruiken we lesruimtes met maximaal 10 deelnemers in één ruimte, teneinde anderhalve meter afstand te kunnen houden. Ruimte 2 in Verbindingscentrum de 5Hoek.

Bij meer dan 10 deelnemers zijn, maken we gebruik van een tweede lesruimte (de Brasserie) en verdelen we alle deelnemers evenredig. 12 personen in totaal is het absolute maximum per avond.

Daarna gaat de helft naar het andere lokaal  (2), pakt het gereed gelegde materiaal en het gewenste voorbeeld en gaat aan de slag. Ik zelf zal tussen de ruimtes verplaatsen voor begeleiding. Vanaf januari 2022 bestaat de Basiscursus uit maximaal 8 deelnemers en hoeft de groep niet te worden opgesplitst.

De koffie/thee zal, na de opstart (voor de Basiscursus dus in de Brasserie), op de trolley in de gang worden gezet, zodat iedereen tussentijds zijn/haar koffie of thee kan pakken. Dus niet allemaal tegelijk.

Ik zal zo goed mogelijk de lokalen laten reinigen/ontsmetten en ventileren.

Iedereen is verplicht binnen een mondmasker te dragen als dat in de regelgeving van het Verbindingscentrum is bepaald. Als je op je plek zit, mag sowieso het mondmasker af..

Handen ontsmetten bij binnenkomst en tussentijds toiletbezoek;

Thuisblijven en mij informeren als je jezelf niet lekker voelt of verkouden bent of positief getest bent en  ook als je jezelf absoluut niet comfortabel voelt. Ook als je al helemaal gevaccineerd was.

Let op: dit protocol blijft tot nader order van kracht. Ook als je al gevaccineerd bent (conform overheidsbepalingen).Terug naar de Nieuwspagina