Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 3 mei 2019)


Volgende Basiscursussen Tekenen en Schilderen (BCTS)

BCTS 9, die start op 19 september 2019 zit vol !!!

Alle aanmeldingen die nu binnenkomen komen op de lijst van BCTS 10, die start op donderdag 30 januari 2020. Er staat inmiddels al weer een deelnemer op.

Klik voor meer info over de volgende Basiscursussen op de link onder aan de bladzijde.


Bijzondere opdrachten voor Meester Penseel

Inmiddels ben ik begonnen met het beschilderen van de eerder genoemde doodskist. Hiernaast een eerste foto. Mevrouw wil er o.a. Vlaggen op van landen die ze bezocht heeft.

Ik zal er later nog meer foto’s van publiceren. Wel een bijzondere opdracht.

Van mijn oud-buurman heb ik ook een mooie opdracht: een geschilderd portret van zijn overleden britse korthaarpoes. Ook hiervan plaats ik tzt een foto.


Koningsdagbraderie in Diepenveen

Het vooral koude winderige en regelmatig natte weer op Koningsdag 2019 heeft vele standhouders parten gespeeld. Toch hebben we (vooral ‘s middags) aardig wat aanloop gehad. Velen vonden de uitgestalde verkoopwaar ten bate van KiKa “erg mooi”.

En we zijn zeer tevreden over de omzet.

Een toppertje en vermeldenswaardig was oud-cursist Ilona Witteman, die 3 plankjes kocht.  

Wijzelf hebben de kosten eruit en hebben inmiddels een leuk bedrag overgemaakt naar Stichting KiKa Nederland. Alle kopers: hartelijk dank!


Plankjes en aquarellen op de website

Niet iedereen kon natuurlijk komen in Diepenveen. Daarbij heb ik gemerkt dat er wel degelijk interesse is voor deze artikelen. Daarom zetten we alle overgebleven plankjes en aquarellen op aparte pagina’s bij de knop “Prijzen” en in de Galerij. Je kunt je belangstelling dan via telefoon of mail kenbaar maken, zodat ze alsnog verkocht worden. Wat verkocht is, staat aangegeven. Wil je een soortgelijke? Ik maak gerust een nieuwe. Ook ijsvogeltjes.


Korting voor cursisten van Meester Penseel bij Uit De Kunst

Cursisten (en gevorderden) van Meester Penseel kunnen 10% korting krijgen bij de aanschaf van teken- of schilderspullen bij UIT DE KUNST (Lange Bisschopstraat, Deventer). Zoek je spullen uit, meld dat je bij Meester Penseel zit en de korting is geregeld.

Check wel eerst even of je daar op de namenlijst staat.