Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 1 juni 2020)


Wanneer starten we weer?!

Meester Penseel heeft alle teken- en schilderactiviteiten, ivm Corona-beperkingen, opgeschort.

Ik plan nu op een herstart van ALLE activiteiten in september. Op donderdag 3 september gaan we verder met les 6 van BCTS-10. Op maandag 7 en woensdag 9 september pakken we weer de schildersessies op met de Gekleurde Vingers respectievelijk Het Palet.

Voorlopig zal EENIEDER (incl ikzelf) hierbij een mondkapje moeten dragen, omdat ik (als praktijkdocent) geen afstand van anderhalve meter kan aanhouden.


Volgende cursus start nu in oktober 2020: wees er snel bij !

Je kunt je al geruime tijd aanmelden voor de volgende Basiscursus Tekenen en Schilderen (BCTS 11), die zou starten op 17 september 2020. Omdat BCTS 10 eerst moet worden afgemaakt, is de aanvangsdatum van BCTS 11 verschoven naar 22 oktober.

Er zijn nog cursus-plaatsen beschikbaar, dus niet langer treuzelen.

Laatste cursus voor 150,- euro. Volgend jaar wordt de cursusprijs 175,- euro.


Klik voor meer info over de volgende Basiscursussen op de link onder aan de bladzijde.


Activiteiten van Meester Penseel

Op maandagavond en op woensdagavond is er normalerwijze een teken-/schildersessie van de gevorderden groepen Gekleurde Vingers respectievelijk Het Palet. Bij de Gekleurde Vingers (op maandagavond) is nog plaats voor enkele nieuwe deelnemers.


Plankjes met vogels en aquarellen op de website

Tijdens de corona-crisis ben ikzelf volop aan het schilderen. Vooral steigerhouten plankjes met vogels en velddieren, maar ook schilderijen van bijv huisdieren. Een voorbeeld vind je hiernaast. Verderop staan mijn steigerhouten plankjes en aquarellen op de website.

Deze zijn allemaal te koop cq bij te bestellen. V.w.b. de plankjes: als ze al verkocht blijken te zijn, kun je een zelfde laten bijmaken of iets anders laten maken. Kijk onder Galerij en klik vervolgens door op Houten plankjes. Voor de prijs (vrijwel allemaal voor 25 euro p/s) hoef je het echt niet te laten. En het is een leuk kadootje.

Heb je iets leuks gezien en wil je het kopen of laten bijmaken? Laat het mij dan even weten.


Korting voor cursisten van Meester Penseel bij Uit De Kunst

Cursisten (en gevorderden) van Meester Penseel kunnen 10% korting krijgen bij de aanschaf van teken- of schilderspullen bij UIT DE KUNST (Lange Bisschopstraat, Deventer). Zoek dus je spullen uit, meld even dat je bij Meester Penseel zit en de korting is geregeld.

Check wel eerst even of je daar al op de namenlijst staat. Foto recent werk (hond)

 Foto recent werk (bloemen)

 Foto recent werk (doodskist)