Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 1 juli 2020)


Wanneer starten we weer?!

Meester Penseel had alle teken- en schilderactiviteiten, ivm Corona-beperkingen, opgeschort.

Ik plan nu op een herstart van ALLE activiteiten in september. Op donderdag 3 september gaan we verder met les 6 van BCTS-10. Op maandag 7 en woensdag 9 september pakken we weer de schildersessies op met de Gekleurde Vingers respectievelijk Het Palet.

Voorlopig ga ik er nog van uit dat EENIEDER (incl ikzelf) hierbij een mondkapje zal dragen, omdat ik (als praktijkdocent) geen afstand van anderhalve meter kan aanhouden.


Volgende cursus start in oktober 2020: wees er snel bij !

Je kunt je al geruime tijd aanmelden voor de volgende Basiscursus Tekenen en Schilderen (BCTS 11), die zou starten op 17 september 2020. Omdat BCTS 10 eerst moet worden afgemaakt, is de aanvangsdatum van BCTS 11 verschoven naar 22 oktober.

Er zijn nog cursusplaatsen beschikbaar, dus niet langer treuzelen. Ook tijdens de hieronder gemelde heropening kunt je nog in persoon aanmelden.

Let op: laatste cursus voor 150,- euro. Volgend jaar wordt de cursusprijs 175,- euro.


Klik voor meer info over de volgende Basiscursussen op de link onder aan de bladzijde.


Feestelijke heropening Verbindingscentrum

Op 12 en 13 september wordt het verbouwde en heringerichte Verbindingscentrum feestelijk heropend door burgemeester Ron Konig. Meester Penseel speelt hierin een prominente rol.

Naast de schilderijen van mijzelf en mijn echtgenote Anke in de gang, vind je een verkooppunt van onze (hieronder beschreven) steigerhouten plankjes en aquarellen. Maar nog interessanter is de expositie van onze schildergroepen Gekleurde Vingers en Het Palet. Verder is het de bedoeling dat men een kijkje neemt in de Brasserie, proeft van Mama’s Keuken en een idee krijgt van alle mogelijkheden die het vernieuwde Verbindingscentrum de 5Hoek biedt.

Mij dunkt voldoende reden om 12 en/of 13 september een kijkje te komen nemen.


Plankjes met vogels en aquarellen op de website

Verder op deze website vind je (voorbeelden van) mijn steigerhouten plankjes en Anke’s aquarellen. Deze zijn allemaal te koop. Kijk onder Galerij en klik vervolgens op Houten plankjes en Ankes aquarellen. Voor de prijs (plankjes vrijwel allemaal voor 20 euro p/s) hoef je het echt niet te laten. En het is een leuk kadootje. Dus, heb je iets leuks gezien en wil je het kopen of laten bijmaken? Laat het mij dan even weten. En tijdens de feestelijke heropening kun je ze ter plaatse bekijken en kopen.


 

 Foto recent werk (hond)

 Foto recent werk (bloemen)

 Foto recent werk (doodskist)