Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 18 januari 2022)


Corona update (Lezen!)

De harde lockdown wordt stapsgewijs beëindigd. Dat is mooi, maar nu nog een werkbare planning. Omdat ikzelf rond de jaarwisseling stevig getroffen was door het Corona-virus, ga ik zeker in januari nog niet weer aan de slag. Ik heb nu februari gepland voor de 3 inhaalavonden van cursus 11. Daarmee wordt de start van cursus 12 verzet naar medio maart. Uiteraard krijgen alle betrokkenen hiervan bericht.Basiscursus 11 gaat nu in februari verder

Basiscursus 11 was op het moment van stoppen bij les 9 en heeft dus nog 3 lesavonden te goed. Het vorige plan was om deze lessen te geven op 13, 20 en 27 januari 2022, maar dat gaat dus niet lukken. De nieuwe data worden 3, 10 en 17 februari.

 


Basiscursus 12 start later, vrijgekomen cursusplaatsen

Basiscursus Tekenen en Schilderen nr 12) was al verschoven naar 3 februari 2022, maar ook dat wordt later. De nieuwe (geplande) startdatum wordt nu donderdag 17 maart. De cursus was oorspronkelijk geheel gevuld met 8 deelnemers, maar er zijn nu plotseling een aantal cursusplaatsen beschikbaar. Je kunt dus nog aanmelden. Maar je kunt ook aanmelden voor de Basiscursus 13, met startdatum 15 september 2022. Daar is ook nog plaats.
Vooral doorgaan…..

Ikzelf heb mij niet laten ontmoedigen door de tegenslagen van sluiting en zelf corona krijgen. Er zijn ergere dingen. Dus ben ik lekker thuis verder gegaan met tekenen en schilderen. En dat kan ik ook alle cursisten en creatievelingen alleen maar aanraden. Ga eens lekker zelf experimenteren met het beschikbare materiaal. Of dat nu houtskool, pastelkrijt, aquarel of acryl-/olieverf is. Doe iets, probeer iets. Het geeft een fijne tijdsbesteding en rust in je hoofd.

 


Permanente expositie in Verbindingscentrum de 5Hoek

Het Verbindingscentrum de 5Hoek is mijn vaste leslocatie. In de hal, de gangen en de Brasserie aldaar is tevens een permanente expositie van mijzelf en mijn echtgenote Anke te vinden. Moet je toch bij PostNL zijn, neem dan eens een kijkje. Kost niks en je kunt er ook gelijk navraag doen over cursussen e.d. Er is daar naast de balie ook een vitrinekast te vinden met steigerhouten plankjes, waarop ik vogels, egels, konijnen e.d. heb geschilderd. Geschikt om buiten te hangen en te koop.
CORONA-PROTOCOL