Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 1 juli 2019)


Volgende Basiscursussen Tekenen en Schilderen (BCTS)

BCTS 9, die start op 19 september 2019 zit helemaal vol !!!

Alle aanmeldingen die nu binnenkomen komen op de lijst van BCTS 10, die start op donderdag 30 januari 2020. Er staan inmiddels al weer vier deelnemers op.

Klik voor meer info over de volgende Basiscursussen op de link onder aan de bladzijde.


Bijzondere opdrachten voor Meester Penseel

Inmiddels is het beschilderen van de eerder genoemde doodskist afgerond. Als je op link hiernaast klikt, zie je een aantal foto’s van het resultaat. Het was een bijzondere en mooie opdracht. Het ontwerp en de uitvoering is geheel conform de wensen van de opdrachtgeefster.

Van mijn oud-buurman heb ik ook een mooie opdracht: een geschilderd portret van zijn overleden britse korthaarpoes. Daar ben ik inmiddels ook aan begonnen. Zodra klaar plaats ik daarvan een foto. Want meer opdrachten kan ik altijd wel gebruiken.


Plankjes met vogels en aquarellen op de website

Niet iedereen kon natuurlijk naar de Koningsdagbraderie in Diepenveen komen. Daarbij heb ik gemerkt dat er wel degelijk interesse is voor deze artikelen. Daarom hebben we alle overgebleven plankjes en aquarellen op aparte pagina’s bij de knop “Prijzen” en in de Galerij gezet. Je kunt je belangstelling via telefoon of mail kenbaar maken, zodat ze alsnog verkocht worden. Wat verkocht is, staat aangegeven. Wil je een soortgelijke? Ik maak gerust een nieuwe. Ook ijsvogeltjes.


Korting voor cursisten van Meester Penseel bij Uit De Kunst

Cursisten (en gevorderden) van Meester Penseel kunnen 10% korting krijgen bij de aanschaf van teken- of schilderspullen bij UIT DE KUNST (Lange Bisschopstraat, Deventer). Zoek je spullen uit, meld dat je bij Meester Penseel zit en de korting is geregeld.

Check wel eerst even of je daar op de namenlijst staat.


De zomervakantie nadert

Langzamerhand zijn de gevorderden al aan het “uitpluggen”.

In week 28 op 8 en 10 juli zijn de laatste sessies, daarna start de zomervakantie in regio Noord. En halen wij ook even de stekker eruit. Om op te laden en te relaxen. En om in week 37 op 9 en 11 september weer met nieuwe energie te beginnen. Pas dan komt er een nieuwe update op deze website. Uiteraard blijf ik bereikbaar voor vragen en aanmeldingen.

Klik hier voor foto’s van

bijzondere opdrachten