Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 18 november 2022)


Corona update (Lezen!)

Bij de gevorderde deelnemers is en blijft het maximum aantal 10 per avond, ivm met de beschikbare ruimte. Dat geldt ook voor de Basiscursussen. Vanwege de grote belangstelling houd ik toch voorlopig het maximum op 10 cursisten (om puur didactische reden).


Gevorderdengroepen Gekleurde Vingers en Het Palet vol

Het enthousiasme onder de laatste groep cursisten was zo groot, dat 9 van de 10 cursisten nu verder gaan bij de gevorderden groepen Gekleurde Vingers en Het Palet. Daarmee zitten beide groepen tot nader order tjokvol. Aanmelden hiervoor heeft dus voorlopig geen zin.

 

BCTS 14 zit al weer helemaal vol

Kon ik enkele maanden geleden nog melden dat er nog enkele plaatsen voor Basiscursus 14 (startdatum 26 januari 2023) beschikbaar waren, inmiddels zit deze cursus ook tjokvol. Aanmelden voor een cursus kan natuurlijk altijd, maar je zult nog bijna een jaar moeten wachten tot Basiscursus 15 (21 september 2023). Inschrijven hiervoor kan al enige tijd.


Workshops

De korte workshop Tekenen met Soft Pastelkrijt voor leerkrachten van het Etty Hillesum Lyceum (op locatie) is achter de rug en smaakte naar meer. Daarmee stel ik me weer open voor meer aanmeldingen voor workshops. In goed overleg is veel mogelijk. Qua duur, aantal deelnemers, locatie, onderwerp en techniek. Het is allemaal bespreekbaar. En de prijs daarvoor? Daar komen we echt wel uit.


Permanente expositie in Verbindingscentrum de 5Hoek

Het Verbindingscentrum de 5Hoek is mijn vaste leslocatie. In de hal, de gangen en de Brasserie aldaar is tevens een permanente expositie van mijzelf en mijn echtgenote Anke te vinden. Moet je toch bij PostNL zijn, neem dan eens een kijkje. Er is daar naast de balie ook een vitrinekast te vinden met steigerhouten plankjes, waarop ik vogels, egels, konijnen e.d. heb geschilderd. Geschikt om buiten te hangen en te koop. Het assortiment is wat uitgedund, maar in het najaar ga ik weer volop nieuwe plankjes maken.


Kerstmarkt de Vijfhoek

Op zaterdag 10 december organiseert Verbindingscentrum de 5Hoek (ism winkeliers) een Kerstmarkt binnen en op het Andriessenplein. Mijn rol is beperkt tot verkoop van plankjes en aanspreek persoon voor cursussen e.d.