Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 1 november 2023)Prijsverhogingen

Voor degenen die het nog niet gezien of gehoord hadden: Ook Meester Penseel ontkomt niet aan prijsverhogingen. Sorry, ik heb geen winstoogmerk maar wil er uiteindelijk ook niet aan tekort komen. Wat houdt dat nu in? Voor de Basiscursus Tekenen en Schilderen reken ik m.i.v. januari 2024 (BCTS 16) voortaan 200 euro (incl alle benodigde materiaal). De prijs voor schilderavonden voor gevorderden ging al per 1 oktober omhoog naar 70 euro voor 5 avonden. Maar, ondanks deze prijsverhogingen kan ik nog steeds met rechte beweren dat ik een van goedkoopste aanbieders in de regio ben.

Vanwege een meningsverschil over vouchers ben ik inmiddels wel gestopt als aanbieder van cursussen voor Stichting Rechtop Deventer.


Gevorderdengroepen Gekleurde Vingers en Het Palet

Beide gevorderdengroepen (dus de maandag- én de woensdagavond) zitten helemaal vol. Extern aanmelden hiervoor heeft geen zin, omdat vrijgekomen plaatsen voortaan alleen nog worden toegewezen aan oud-cursisten.

 

Aanmelden voor Basiscursussen

Mijn Basiscursussen lopen heel erg goed en zijn blijkbaar zeer populair. Want ze zijn kwalitatief goed en relatief goedkoop. Daar ben ik zelf ook blij mee. Ik geef deze cursus tweemaal per jaar voor maximaal 10 cursisten. De cursus van september (BCTS 15) zat al maanden tevoren vol en aanmeldingen voor de cursus van 1 februari (BCTS 16) liepen opnieuw erg hard. Aanmelden hiervoor hoeft niet meer, want we zitten helemaal vol. Zelfs de reserveplekken zijn gevuld. Wees dus niet benauwd om nu al aan te melden voor BCTS 17 (start 19 september 2024) alvast aan te melden. Je hoeft niets aan te betalen en bent verzekerd van een cursusplaats. Want te laat betekent geen plaats.


Permanente expositie in VC de 5Hoek

Het Verbindingscentrum de 5Hoek is mijn vaste leslocatie. In de hal en de gang aldaar is een permanente expositie van mijzelf en mijn echtgenote Anke. Moet je toch bij PostNL zijn, neem dan eens een kijkje. Er is in de hal ook een vitrinekast met steigerhouten plankjes, waarop ik vogels, egels, konijnen e.d. heb geschilderd. Geschikt om buiten te hangen en allemaal te koop.  
Vriendelijke groet van Meester Penseel (Gert Krijnsen)