Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 8 september 2019)


We gaan weer aan de slag

De zomervakantie is weer ten einde. We gaan starten met een nieuw (schilder)seizoen.

De vaste groepen gaan weer beginnen op maandag 9 (Gekleurde Vingers) en woensdag 10 september (Het Palet).

De eerstvolgende Basiscursus Tekenen en Schilderen zit nu bomvol en start op 19 september.

Alle aanmeldingen die nu binnenkomen, komen op de lijst van BCTS 10, die start op donderdag 30 januari 2020. Maar let op: ook deze zit inmiddels vol!. Je komt nu op de reservelijst. Ben je te laat, dan zul je nog een jaar moeten wachten tot 17 september 2020.

Klik voor meer info over de volgende Basiscursussen op de link onder aan de bladzijde.


Bijzondere opdrachten voor Meester Penseel

Eerder dit jaar had ik een bijzondere opdracht: het beschilderen van een doodskist.

Als je op link hiernaast klikt, zie je een aantal foto’s van het resultaat. Het ontwerp en de uitvoering is geheel conform de wensen van de opdrachtgeefster.

Van mijn oud-buurman had ik ook een mooie opdracht: een geschilderd portret van zijn overleden britse korthaarpoes Kaatje. Die is nu klaar en overhandigd. Zie ook hiernaast.


Plankjes met vogels en aquarellen op de website

Alle dit jaar overgebleven plankjes en aquarellen hebben we op de website gezet. Sommige ook (als voorbeeld) terwijl ze al verkocht zijn. Ik ben al gestart met het maken van nieuwe steigerhouten plankjes met daarop vogels en kleine dieren. Ik maak dan vooral populaire vogeltjes bij (zoals roodborstje en ijsvogeltje). Kijk op Galerij en klik vervolgens op Verkoop: Houten plankjes of Verkoop: Aquarellen. Heb je iets leuks gezien? Laat het mij weten.


Korting voor cursisten van Meester Penseel bij Uit De Kunst

Cursisten (en gevorderden) van Meester Penseel kunnen 10% korting krijgen bij de aanschaf van teken- of schilderspullen bij UIT DE KUNST (Lange Bisschopstraat, Deventer). Zoek je spullen uit, meld dat je bij Meester Penseel zit en de korting is geregeld.

Check wel eerst even of je daar op de namenlijst staat.


Algemene voorwaarden

Ivm een recente plotselinge afzegging en de vervelende situatie daardoor, heb ik een aparte pagina toegevoegd bij de knop Contact met Algemene Voorwaarden. Deze geeft, hoop ik, duidelijkheid omtrent de zakelijke deal die ik als bedrijf en u als cursist samen aan gaan. Lees het eens.Foto’s van de doodskist

Foto schilderij Kaatje