Meester Penseel

Check regelmatig op deze pagina of er nog nieuws van Meester Penseel is. Of bel 06-51828451

Terug naar de Homepage

Info over volgende BCTS

Nieuws en activiteiten (update 22 juni 2024)


Welkom (terug) op mijn website

De oplettende lezers hadden het wellicht al gemerkt. De website is een tijdlang niet bijgehouden. Oorzaak: een gecrashte laptop, waar ook het bewerkingsprogramma voor de website op stond. Inmiddels werk ik met een nieuwe laptop en een nieuwere versie van het bewerkingsprogramma.


Nieuwe provider

Voorgaand incident leidde er tevens toe dat ik ben overgestapt naar een nieuwe provider: Ijsselstudio. Daarmee zitten Meester Penseel, Ijsselstudio en Verbindingscentrum De 5Hoek samen onder één dak.

 

Aanmeldingen voor Basiscursussen

Basiscursus 17 (startdatum donderdag 19 september 2024): inmiddels helemaal vol met 12 cursisten. Daar komt niets meer bij.

Basiscursus 18 (startdatum donderdag 30 januari 2025): eerste 5 aanmeldingen zijn al binnen. Dus wacht niet te lang met aanmelden.

Vanwege de vele aanmeldingen heb ik het maximum aantal weer op 12 gezet. En vol = vol.


Aanvulling gevorderdengroep Gekleurde Vingers

Er is ruimte ontstaan in de (zeer gezellige) gevorderdengroep Gekleurde Vingers voor enkele dames met enige teken- en/of schilderervaring. Altijd op maandagavond. Als je geïnteresseerd bent, kijk dan even verder op de website voor meer info. Aanmelden kan dus weer.


Permanente expositie in VC de 5Hoek

Het Verbindingscentrum de 5Hoek is al jaren mijn vaste leslocatie. In de hal en de gangen aldaar is tevens een permanente expositie van mijzelf en mijn echtgenote Anke. Moet je toch bij PostNL zijn, neem dan eens een kijkje. Er is daar in de hal ook een vitrinekast te vinden met steigerhouten plankjes, waarop ik vogels, egels, konijnen e.d. heb geschilderd. Geschikt om buiten te hangen en allemaal te koop.


Laatste weken voor de zomervakantie

De zomervakantie is langzamerhand in zicht. We gaan nog tot 8 juli door met de Gekleurde Vingers (ma-avond) en tot 10 juli met Het Palet (wo-avond). Maar dan is het echt zomervakantie tot 9 resp 11 september.